Innovatief ontbijten met Adjiedj Bakas

Iedere ondernemer innoveert. Iedere ondernemer is namelijk wel bezig om zijn of haar producten, diensten en processen te verbeteren, toch? Daarom is innovatie het thema voor de volgende ontbijtbijeenkomst van POM op dinsdag 6 juni, waarvoor we u hierbij graag uitnodigen.

Laat u inspireren door topspreker Adjiedj Bakas.
Trendwatcher des Vaderlands Adjiedj Bakas is een veel gevraagd spreker die altijd weet te boeien, verrassen en vermaken. Ongetwijfeld weet Bakas ook u op 6 juni te triggeren.

Praat mee met lokale ondernemers
Na de presentatie door Adjiedj Bakas, slaan we een brug naar Meierijstad. Hoe vertalen we de trends waarover we zojuist hebben gehoord naar hier en naar uw onderneming? Verschillende ondernemers uit Meierijstad laten hun ideeën daar op los. Via uw telefoon of tablet neemt u ook zelf deel aan de discussies die ontstaan.

Het programma in het kort:
7.30 uur: Ontvangst met ontbijt
7.45 uur: Start programma
8.00 uur: Presentatie Adjiedj Bakas
9.00 uur: Stimulering van uw innovaties én lokale ondernemers aan het woord, met interactieve opzet
10.30 uur: afsluiting

Bent u ondernemer in Meierijstad? Zorg dan dat u erbij bent!
De ontbijtbijeenkomst is exclusief voor leden van de 6 ondernemersverenigingen die zich hebben verenigd in Platform Ondernemend Meierijstad (POM). De bijeenkomst vindt plaats bij De Helden van Kien, Bremhorst 1 in Sint-Oedenrode. Meld u direct, maar uiterlijk donderdag 25 mei, aan.