Hoe duurzaam is uw onderneming?

Duurzame Netwerkbijeenkomst Duurzaam Ondernemen
Termen als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), duurzaamheid en circulair ondernemerschap komen vaak voorbij. Maar wat zijn de mogelijkheden voor u? Hoe duurzaam is uw onderneming? Wij hebben een 3-tal sprekers bereid gevonden om u mee te nemen in hun bevindingen en u te inspireren op het gebied van duurzaam ondernemen.
Wij nodigen u dan ook graag uit voor de volgende POM-bijeenkomst op dinsdag 31 oktober.

Laat u inspireren door deze sprekers!
Tijdens deze bijeenkomst zullen de volgende sprekers u meenemen in hun ervaringen:

  • Michel Schuurman – Sr. Programmamanager Planet van MVO Nederland;
    Door een goede integratie in de bedrijfsstrategie en -ontwikkeling ontstaan veel kansen voor meervoudige waardecreatie wat een organisatie echt toekomstbestendig maakt. Wat? Michel Schuurmans heeft vele projecten en initiatieven op het gebied van duurzaam ondernemen voorbij zien komen. Vanuit eigen ervaringen en inzichten neemt hij ons mee langs ‘best pracices’
  • Joan Hanegraaf – Managing Director (DGA) van Oerlemans Plastics BV;
    Oerlemans produceert duurzaam, MVO volgens ISO 26000, biobased en heeft een eigen regenereerlijn. Joan Hanegraaf neemt ons mee in zijn verhaal en reis die Oerlemans Plastics aflegt.
  • Bert Blom – manager duurzaamheid voor alle Mars-fabrieken in Europa;
    Mars heeft als familiebedrijf de ambitie om in 2040 volledig duurzaam te zijn, via het programma ‘Sustainable in a Generation’. Bert Blom is de verantwoordelijke binnen Mars om deze doelstellingen te halen binnen de Europese fabrieken van Mars. Hij vertelt over de plannen van Mars en hun ervaringen en resultaten.

Wij beloven u dat u de bijeenkomst op 31 oktober verlaat met nieuwe inzichten!

Het programma in het kort:
19.30 uur:  Ontvangst
19.45 uur:  Start programma
19.55 uur:  Een 3-tal sprekers nemen u mee in het thema van deze avond / hun bevindingen
21.45 uur:  Afsluiting met aansluitend een borrel

Meld u aan!
De bijeenkomst is exclusief voor leden van de 6 ondernemersverenigingen die zich hebben verenigd in Platform Ondernemend Meierijstad (POM). De bijeenkomst vindt plaats op De Noordkade in Veghel.
Meld u, uiterlijk donderdag 5 oktober, aan via de verstuurde e-mail.