Fight Cancer Night

‘Het is een kickboksavond op 18 augustus in hetzelfde weekend als de Buffelrun.’
Als het aan Antoon Donkers en Fouad el Meliani ligt dan komt er volgend jaar een gloednieuw kickboksgala in Meierijstad. Beide heren nodigen ondernemers uit Meierijstad of ondernemers met een bedrijf in Meierijstad uit om deel te nemen aan Meierijstad Fight Cancer Night. Deelname gaat niet zonder slag of stoot. “We beginnen met twee keer in de week trainen en vanaf volgend jaar zomer drie keer”, vertelt Fouad van Meliani Fight & Fitness.

Na afloop van alle trainingen worden, in overleg met de trainers, twee ondernemers aan elkaar gekoppeld. Zij gaan op 18 augustus tijdens de eerste editie van het Meierijstad Fight Cancer Night de strijd met elkaar aan.

 De Meierijstad Fight Cancer Night heeft drie ultieme doelen.

  • Meierijstad op de kaart te zetten
  • Ondernemers met elkaar in contact brengen.
  • Het steunen van KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) –> het belangrijkste doel!

Het kickboksavond op 18 augustus in Boerdonk wordt buiten gehouden. Opkomstmuziek, opkomstdames, een bijnaam en een bekende Nederlander als presentator. De avond wordt afgesloten met een geweldige feestavond.
De kosten bedragen 1.500 euro. Daarvan gaat 250 naar Kika. Het bedrag is inclusief: trainen, tien entreetickets (15 euro per stuk), 50 consumpties (2 euro per stuk).

Voor meer informatie, neem cotact op met:  Antoon Donkers – alt.donkers@home.nl