Nieuwsbrief AgriFood Capital 6 & 20 april

AgriFood Capital houdt u op de hoogte van het laatste nieuws en aankomende evenementen:

*Nieuwsbrief AgriFood Capital 20 april 2018

* Nieuwsbrief AgriFood Capital 6 april 2018
    Met o.a. de Agrofoodpluim uitgereikt aan Contronics met de Nederlandse vestiging in Sint-Oedenrode    en
een Koning Willem I nominatie voor de Verspillingsfabriek.

Van Noordoost-Brabant de topregio in agrifood maken. Dát is de missie van AgriFood Capital voor 2020. In AgriFood Capital werken overheden, kennisinstellingen en bedrijfsleven samen aan een gezonde toekomst van de regio. Waarom Noordoost-Brabant? Omdat we een unieke regio zijn wanneer het om voedsel gaat. Nergens anders is de agrifood keten zó compleet en van zo’n hoogwaardige kwaliteit als hier. Van boer tot bord, we hebben alles in huis. Gezamenlijk staan we voor een lange traditie in agrifood: de mensen in deze regio maken het verschil.

De agrifood sector is de belangrijkste motor van de regionale economie met zo’n 7.000 bedrijven die ons voedsel en de voedselsystemen creëren voor de huidige en toekomstige generaties. Samen goed voor ruim 52.000 banen. Dat werpt zijn vruchten af. Het bruto regionaal product is tot 26,2 miljard euro gegroeid. Maar er zijn nog volop uitdagingen om aan te pakken.


Wanneer u op bij ‘NIEUWS’ kiest voor AgriFood Capital kunt u het eerder verschenen nieuws van AgriFood Capital vinden en lezen.