Aan de slag met duurzame inzetbaarheid

Vergrijzing, ontgroening, robotisering en flexibilisering maken dat de arbeidsmarkt snel verandert. Het werk verandert en daarmee de vraag naar arbeid ook. De vraag naar personeel is al jaren niet zo groot geweest. Om als bedrijf mee te kunnen gaan met deze ontwikkelingen, is investeren in de duurzame inzetbaarheid van je personeel van belang. De oplossing voor het personeelstekort ligt grotendeels in de eigen organisatie!

De medewerker is eigenaar van de eigen duurzame inzetbaarheid. De organisatie en leidinggevende hebben een stimulerende en faciliterende rol. Hoe maak je iedereen bewust van deze verantwoordelijkheid? Wat is duurzame inzetbaarheid precies? In de gratis workshop ‘Samen duurzaam inzetbaar’ – die plaatsvindt op 31 oktober a.s. – gaan we met deze vragen aan de slag!

Enthousiast? Pak door met subsidie voor ondersteuning
Ben je na deelname aan de workshop enthousiast om ook aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid? Het project “Wendbaar en weerbaar Noordoost-Brabant” biedt organisaties in de regio Noordoost-Brabant de unieke kans krijgen om – met subsidie – concreet aan de slag te gaan met het versterken van de duurzame inzetbaarheid van hun personeel. Middels workshops gaat jouw organisatie aan de slag met bewustwording en activering. Inschrijving voor deelname aan dit project start op 31 oktober na afloop van de eerste workshop.

Aanmelden of vragen?
Deelname aan de workshop is gratis voor HR-functionarissen van organisaties uit de regio Noordoost-Brabant. De workshop Samen duurzaam inzetbaar vindt plaats op woensdag 31 oktober, 8.00u – 10.00u  bij AgriFood Capital, Onderwijsboulevard 225, ’s-Hertogenbosch.

U dient zich voor deze workshop aan te melden bij Manon Graafland via m.graafland@wecreateconsulting.com Ook voor vragen of meer informatie kunt u bij haar terecht via mail of telefonisch (06 305 211 72). Klik hier voor meer informatie