VMK ledenbijeenkomst

Kaart onbeschikbaar

Datum
28-08-2018
19:30 - 23:00

Met plezier kijken wij terug op een geslaagd City Dinner dat op 21 juni jl. is gehouden! Nog nagenieten: hier een sfeerimpressie.

Volgens de VMK & CVO is het als doel gestelde Groet & Ontmoet om de leden van beider verenigingen in staat te stellen elkaar te ontmoeten en te leren kennen dan ook ruimschoots gehaald.

Klik hier voor de resultaten van de verstuurde enquête!

Gesteund door dit resultaat heeft het bestuur van de VMK de fusiebesprekingen met CVO deze week voortgezet. Medio augustus staat een nieuw overleg gepland. In de bijeenkomst van 28 augustus a.s. zal de mogelijke fusie dan ook het belangrijkste inhoudelijke onderwerp zijn. Afhankelijk van de voortgang van de besprekingen kan het zijn dat dan ook het besluit tot fusie van CVO en VMK in stemming wordt gebracht. Vanzelfsprekend zullen wij je hierover tijdig informeren. Houd in ieder geval in augustus de mailbox goed in de gaten/

Mocht je op voorhand bedenkingen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag van je via bestuur@vmk-veghel.nl

Noteer daarom direct 28 augustus in je agenda en meld je aan via bovenstaande link!

Wij wensen je een prachtige zomer toe. Indien je op vakantie gaat, een prettige vakantie
en tot de 28e augstus.

 

Deze bijeenkomst is openbaar, u dient zich wel hiervoor aan te melden via info@vmk-veghel.nl (mits u geen mailing heeft ontvangen)