VMK & CVO ‘City Diner’

Kaart onbeschikbaar

Datum
21-06-2018
17:30 - 23:00

Locatie
Noord Coffee Roasters

Het belooft een afwisselend avondvullend programma te worden. Een avond vol verschillende nieuwe en bekende gezichten. Zo’n avond waar iedereen het nog lang over zal hebben en u echt iets mist als u niet aanwezig bent geweest.
VMK en CVO organiseren samen hét City Diner 2018.

City Diner?
Het City Diner is een unieke mix van gastronomische hoogstandjes en biedt een uitgelezen gelegenheid om collega-ondernemers van het CVO én het VMK op een gezellige en informele manier beter te leren kennen. Want “the proof of the pudding is in the eating” en dat hebben wij als bestuur letterlijk genomen om VMK & CVO ondernemersu kennis met elkaar te laten maken.

Originele pop-up catering locaties in Veghel bij onze leden. Cateraars Hutten en de Reiger verrassen ons met het beste uit hun keukens. Als de wijnen van Wine2Proof smaken zoals ze nu op papier schetsen, zullen we allemaal versteld staan.
Het verrassingselement zal dus nog steeds de boventoon voeren op dit evenement.
Het wordt een verrassing waar je gaat eten, met wie je aan tafel schuift of een taxi deelt en wat je gaat eten.

We verwelkomen u graag vanaf 17.30 uur bij Noord Coffee Roasters op de Noordkade van waaruit we starten. Tijdens het City Diner krijgt u in een selectie van twee unieke locaties in Veghel een voor- en hoofdgerecht geserveerd. We vervoeren u in verschillende taxibusjes naar de locaties. Afsluitend genieten we van een nagerecht en borrel in het ZiN Inspiratielab van de Sligro. Uiteindelijk brengen de taxibusjes ons terug naar de Noordkade.

Na iedere gang wisselt de locatie, het gezelschap en uw taxibus!


Verloop van de avond 

  • 17:30 Ontvangst
  • 22:00 – 23:00 Einde vervoer retour naar Noordkade