POM Bijeenkomst – Arbeidsmarkt 3.0

Kaart wordt geladen...

Datum
30-05-2018
07:30 - 10:00

Locatie
’t Spectrum

Na jaren van crisis en vaak geen andere keuze voor ondernemers dan afscheid nemen van medewerkers, zijn de tijden behoorlijk veranderd. De krapte in diverse sectoren is groot en dat voelen we ook bij de bedrijven in Meierijstad.

Het is niet alleen van belang wat we vandaag nodig hebben aan arbeidskrachten, maar hoe ziet de toekomst van de arbeidsmarkt er mogelijk uit?

Welke uitdagingen staan ons te wachten? Hoe kunnen we als ondernemer daarop inspelen? Dit thema willen we graag met u bespreken tijdens de ontbijtbijeenkomst die het Platform Ondernemend Meierijstad organiseert op woensdag 30 mei 2018, aanvang 07.30 uur in ’t Spectrum te Schijndel.

De gastsprekers voor deze bijeenkomst zijn

  •  Mathijs Bouman, een Nederlandse journalist, econoom, vaste columnist van Het Financiële Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. Recent was wederom in het nieuws de mismatch op onze arbeidsmarkt.
    Matthijs Bouman geeft zijn visie en denkrichting over hoe onderwijs, bedrijfsleven en overheid daar samen in kunnen optrekken.
  •  Coen Pots, expert op het gebied van MBO-onderwijs, die zijn visie ten aanzien van het investeren in ontwikkeling, opleiding en scholing van zittend personeel en nieuwe instroom met u zal delen.
  • Ben Tuithof,  een ondernemer van het Veghelse -sterk groeiende- bedrijf Flowfirm (www.flowfirm.nl) neemt u mee in de ontwikkelingen van het bedrijf en de arbeidsmarkt, de gevolgen voor het huidige personeel en de werving van nieuw personeel.
     

Wij nodigen u hierbij uit en verwelkomen u graag met een goed verzorgd ontbijt en inspirerende sprekers.
Datum:    30 mei 2018
Tijd:         van 07.30 – 10.00 uur
Locatie:   ’t Spectrum, De Steeg 9, 5482 WN te Schijndel

Aanmelden
Aan-/Afmelden voor deze ontbijtbijeenkomst kan middels eerder verstuurde mailing