EBK ledenvergadering

Kaart niet beschikbaar

Datum
10-12-2018
19:30 - 22:00

Locatie
Van den Elzen Plants

Vanuit het thema “industriële automatisering” ontvangen we o.m. Eric Cissen (CEO bij Actemium), Eddy Elektro, Dennis Aalbers, Hans van Asseldonk (GeGe machinebouw Mariaheide), Koen Kanters, Eric Koenen, Jos van Doren (Van Doren Engineers) en Joan Hanegraaf (Oerlemans Packaging).

Uniek bedrijfsbezoek aan Van den Elzen Plants!
Op bezoek bij misschien wel de grootste werkgever in Erp. En sowieso bij een Europese marktleider in haar sector.
Maandag 10 december zijn we vanaf 19.30 uur welkom bij Henk en Jos van den Elzen. Gigant in de markt van plantenvermeerderaars.
Kom naar deze ledenavond en sta versteld van de omvang en mate van industriële automatisering van dit bedrijf.

Over Van den Elzen Plants
Van den Elzen Plants, hoofdlocatie gevestigd aan Kraanmeer 24 in Erp, is een van Europa’s grootste plantenvermeerderaars en stelt alles in het werk om haar klanten van een succesvolle teelt te voorzien. Van den Elzen Plants werkt met wel 400 tot 500 tijdelijke arbeidskrachten. De directie bestaat uit Henk van den Elzen, Jos van den Elzen en Frank Coppens. Van den Elzen heeft haar focus op het efficiënt produceren van aardbeien- asperge- en frambozenplanten met een voorspelbare, hoge kwaliteit voor de Europese en internationale markt. Wat bij hun ondernemerschap zoal bij komt kijken, is het neusje van de zalm qua industriële automatisering.

 

Fijn als u zich vooraf aanmeldt.