Afvalinzameling

Het ondersteunen van bedrijven bij het beperken van afvalkosten en het reduceren van afvalstromen door het afsluiten van een collectief afvalcontract en het uitvoeren van afvalbedrijfscans bij bedrijven.

Platform Ondernemend Meierijstad heeft (samen met de parkmanagement-organisatie uit Uden) een overeenkomst gesloten met de Van Kaathoven Groep ten behoeve van collectieve afvalinzameling. De nadruk ligt, naast de gunstige tarieven, op vermindering van afval waardoor steeds meer grondstoffen ingezameld en hergebruikt worden.
Uniek aan de manier van inzamelen is dat alle restafvalcontainers met chip zijn uitgerust. U betaalt alleen voor de kilogrammen werkelijk aangeboden afval. Om te voorkomen dat waardevolle grondstoffen verbrand worden en ervoor te zorgen dat deze grondstoffen een tweede leven krijgen, worden grondstoffen zoals papier, kunststof, hout e.d. uit de (rest)afvalcontainer gehouden. Doordat elke container apart wordt gewogen krijgt u meer inzicht in vaak onnodige verspilling.
Een van de onderdelen van de overeenkomst is de gratis afvalscan.
Wanneer u lid bent van het afvalcollectief kunt u gratis gebruik maken van een afvalscan. Waarom?

  • Verdere kostenbesparing op uw afval;
  • Creëer duurzaamheidwinst;
  • Benchmark ten opzicht van collega-ondernemers in uw branche;
  • Breng actief de stroom restafval terug, waardoor steeds meer grondstoffen ingezameld en hergebruikt gaan worden.

Profiteer nu van de gunstige condities!

Sluit u nu aan bij het collectieve afvalinzameling en profiteer van de gunstige condities.
U kunt contact opnemen met Van Kaathoven Groep via 0413-707623 of verkoop@vankaathovengroep.nl of met Jos van Asten  jos@pom.nl.

LogoVankaathoven